Julhälsning från Kundo

Gustav Tranback

Gustav Tranback

gustav.tranback@kundo.se

Kära Kundovän!

Först och främst vill vi tacka dig för att du följer oss på Kundo. Det uppskattar vi mycket!


2021 har varit ett annorlunda år. Trots de utmaningar den globala pandemin medfört har vi på Kundo haft ett väldigt bra och händelserikt år.

Det har hänt mycket spännande på Kundo under det gångna året. Under 2021 har vi hunnit med att anställa 25 nya, härliga kollegor som bidrar med att göra vår produkt ännu bättre och hjälper dig som kund att nå din fulla kundservicepotential. På tal om det så har vi nu vuxit till cirka 400 kunder i hela Norden och vi har tagit klivet in på den finska marknaden.

På produktsidan har det också hänt väldigt mycket under det gångna året. Bara för att nämna några saker så har vi gjort hela 1069 produktuppdateringar, det är fler än fyra stycken per dag, vi har nu över 20 000 glada kundservicemedarbetare som arbetar i Kundo och sedan förra årsskiftet har vi lanserat två helt nya moduler, Kundo Help Center och Kundo Calls. Sen har vi också lagt till den efterlängtade kanalen Instagram i Kundo Social.

Precis som många andra har vi under de senaste månaderna återgått till att arbeta ett par dagar i veckan från kontoret. Flera kollegor som börjat på Stockholm- och Oslo-kontoret under pandemin har äntligen fått chans att träffa varandra för första gången, något vi sett fram emot mycket och uppskattat stort.

Vi ser mycket optimistiskt på framtiden och planerar för att snart kunna återgå till en mer normal vardag där vi kan träffas och ses oftare ”på riktigt”. Oavsett ifall vi arbetar på hemmakontoret eller någon annanstans så fortsätter vi vår strävan att skapa kundupplevelser i världsklass, för såväl våra kunder som deras kunder.

Nu ser vi fram emot ett nytt år fyllt av nya projekt, kollegor, webbinarier, produktnyheter, inspiration, kunskap och mycket, mycket mer.

Avslutningsvis vill vi tacka alla kunder och alla ni som följer oss samt önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Med vänliga hälsningar
Team Kundo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev