Kundo etablerar sig i södra Sverige

Gustav Tranback

Gustav Tranback

gustav.tranback@kundo.se

Med kontor i både Stockholm och Oslo, och ett påbörjat intåg på den finska marknaden fortsätter Kundos expansion i en rasande fart. Nu genomförs en etablering i Malmö, för att komma närmare våra befintliga kunder i området och för att möjliggöra ännu snabbare tillväxt.

För drygt tre år sedan öppnade vi på Kundo vårt första kontor utanför Stockholm. Då var det Oslo och Norge som gällde och sedan dess har vi gått från en säljare på plats till ett Norge-team med åtta personer inom försäljning, marknad och Customer Success. I höstas tog vi också klivit in på den finska marknaden och har idag två dedikerade säljare för den finska marknaden som del av teamet i Stockholm.

Nu har det blivit dags för ännu ett kontor och en etablering i ett nytt område. Denna gång i Malmö för att täcka upp de södra delarna av Sverige.

– Vi fortsätter vår strategi med att etablera oss på fler orter för att öka vår tillväxt. Just Malmö och Skåne är naturligt för oss då vi har många befintliga kunder i området och ser en spännande marknad i regionen, säger Rasmus Kjellman, vd på Kundo.

Närhet till kunder

Att ha en lokal anknytning och en geografisk, såväl som relationsmässig, närhet till våra kunder är något vi på Kundo alltid prioriterat. Just att vara nära våra kunder är en av anledningarna till att Kundo nu öppnar kontor i Malmö.

– Då vi redan har en stor del av våra kunder i de södra delarna av Sverige är ett nytt kontor på plats ett utmärkt sätt att komma närmare våra kunder och stärka våra relationer, fortsätter Rasmus.

Är du intresserad av att bli en av de första säljarna på plats i Malmö? Läs mer här!