On demand: Få koll på alla inkommande telefonsamtal i Kundo

Gustav Tranback

Gustav Tranback

gustav.tranback@kundo.se

Vi är väldigt stolta över att äntligen kunna presentera vår sprillans nya modul, Kundo Calls!

Telefon fortsätter att vara den populäraste kundservicekanalen, något som vår kundservicerapport år efter år understryker. Därför har vi utvecklat Kundo Calls, som gör det enkelt att logga samtalen som kommer in till er via telefon, både så att ni får statistik, men kanske speciellt så ni kan ta vidare ärenden internt utan att några post it-lappar behöver vara inblandade. Allt detta utan att byta telefonväxel, ni svarar på samtalet som vanligt, men loggar i Kundo.

Ni behöver alltså inte byta ut det telefonsystem nu redan använder er av, Kundo Calls är ett system som gör det enklare för er att få en överblick av inkommande samtal och logga vad de handlar om. Dessutom får ni möjligheten att samla in statistik om samtalen, något som är otroligt värdefullt för en sådan viktig kundservicekanal.

Under webbinariet presenterar Kundos utvecklingschef Mikael Rask tillsammans med Kundos säljare Love Nordgren den nya modulen Kundo Calls. De förklarar också hur Kundo Calls kan underlätta arbetet för kundservice och skapa en ännu bättre upplevelse för kunderna.

2022 ser helt klart ut att bli ett spännande år på utvecklingsfronten här på Kundo, något som Mikael Rask också passar på att berätta mer.

Under webbinariet går vi bland annat igenom:

  • En introduktion av Kundos nya modul och genomgång av hur den kan bidra till att ge ännu bättre service.
  • Exempel och demonstration av hur Kundo Calls fungerar.
  • Vad som står på agendan för Kundos produktutveckling 2022.

Mycket nöje!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev