On demand: Self-service i Kundo

Love Nordgren

Love Nordgren

love.nordgren@kundo.se

Vill du minska mängden återkommande frågor? Och vill du erbjuda era kunder hjälp och svar dygnet runt? Då är self-service lösningen för dig. Att erbjuda någon form av self-service där kunderna själva hittar svar på sina frågor har blivit allt vanligare. Men vad är egentligen fördelarna, och vilka olika typer av self-service finns? Häng med när Love på Kundo berättar varför just du behöver self-service och hur vi på Kundo kan hjälpa dig.

FAQ, frågebank, kunskapsforum eller vanliga frågor, kärt barn har många namn. Det de alla har gemensamt är att det är lösningar som möjliggör för era kunder att själva hitta svar på sina frågor. När kraven och förväntningarna på tillgänglighet ständigt ökar är den här typen av kundservicelösning nästan ett måste. Men hur funkar det egentligen? Och vad finns det för fördelar med olika typer av lösningar?

Under webbinariet reder Kundos erfarna säljare Love Nordgren ut begreppen och går igenom olika typer av self-service. Hon presenterar också vad Kundo erbjuder på området.

Mycket nöje!