Hantera kundservice på Facebook

Med Kundo hanterar ni enkelt er kundservice på Facebook. Ni ser allt som skrivs till er på Messenger och på er Facebook-sida direkt i Kundo.

  • Hantera inkommande frågor från Messenger och Facebook
  • Inga personliga Facebook-konton behövs
  • Se allt som skrivs till er på ett och samma ställe

Enklare kundservice på Facebook

Svårt att hålla koll på allt som skrivs till er på Facebook och Messenger? Inte med Kundo, här samlas allt på ett och samma ställe! Inte nog med det, allt sker i realtid! 

 
 

Allt samlat på ett ställe

Med Kundo kan ni både hantera inkommande ärenden från er facebooksida, messenger och annonser. Allt samlat på ett ställe.

Inga personliga konton behövs

Med Kundo behöver ni inte koppla ihop privata konton på Facebook för att svara i ert företags namn. Ni bestämmer själva vilka medarbetare som kan svara direkt i Kundo.

 
Smarta funktioner för bättre samarbete

Se vem som jobbar med vad, gör anteckningar, tilldela en kollega, eller markera för uppföljning.

Se och besvara Facebook-recensioner

Se och svara på recensioner som görs av er eller era produkter/tjänster på Facebook.

Messenger, kommentarer och inlägg

Med Kundo kan ni enkelt läsa och hantera allt som skrivs direkt till er Facebook-sida, i Facebook Messenger, och på era delade inlägg och bilder.

Mer än en plattform

Vi vet att det krävs mer än en bra plattform för att skapa effektiv kundservice som leder till nöjda kunder. Därför har vi utvecklat vårt erbjudande till att  inkludera allt som behövs för att hjälpa er att lyckas!

 

Personlig service

För att ni ska få ut maximalt värde av Kundo tilldelas ni en egen Success Manager som hjälper er att lyckas! Utöver hjälp vid uppstart och utbildning av hela ert team finns er Success Manager alltid tillgänglig för att svara på era frågor.

Läs mer om vår service
Kurser

Som komplement till vår produkt anordnar vi tillsammans med våra samarbetspartners kurser i hur ni bäst möter kunden i de digitala kanalerna. Vi har exempelvis kurser för kundservice i chatt och sociala medier.

Läs mer om våra kurser
Expertis

Vilka är de senaste rönen och trenderna i branschen? Hur arbetar andra? Vi på Kundo jobbar hela tiden hårt för att hjälpa er att ta del av allt spännande som händer i kundservicebranschen. Vi ger er råd, kunskap och inspiration.

Läs mer om vår expertis