Samtalslogg i Kundo

Telefon fortsätter att vara den populäraste kanalen för kundservice. Något som vår senaste rapport tydligt pekar på. Därför har vi gjort det möjligt för er att snabbt och enkelt logga och hantera telefonsamtal direkt i Kundo. 

  • Enkelt och snabbt att komma igång med att logga och tagga samtal i Kundo.
  • Smarta funktioner för samarbete, uppföljning och ärendehantering.
  • Få tydlig statistik över era inkommande telefonsamtal.

Hantera den populäraste kundservicekanalen

Telefon fortsätter att år efter år vara den populäraste kundservicekanalen. Nu kan du hantera telefonsamtal direkt i Kundos verktyg.

 
 

Smarta funktioner för samarbete och uppföljning

Dra nytta av alla smarta funktioner för samarbete och uppföljning som finns i Kundo. Se till att inga ärenden faller mellan stolarna och att allt som kräver uppföljning tas om hand av dig eller dina kollegor.

Alla kundservicekanaler på ett och samma ställe

Nu blir Kundo ett ännu mer komplett verktyg! Nu kan du hantera era inkommande telefonsamtal på samma sätt och på samma ställe som alla dina andra kundservicekanaler.

 
 

Avancerad statistik ger er djupa insikter om era kunder

Med statistiken i Kundo får ni en övergripande bild av alla era inkommande telefonsamtal. Få en klar bild av vad era kunder undrar över och jämför era olika kundservicekanaler med varandra.

Mer än en plattform

Vi vet att det krävs mer än en bra plattform för att skapa effektiv kundservice som leder till nöjda kunder. Därför har vi utvecklat vårt erbjudande till att  inkludera allt som behövs för att hjälpa er att lyckas!

 

Personlig service

För att ni ska få ut maximalt värde av Kundo tilldelas ni en egen Success Manager som hjälper er att lyckas! Utöver hjälp vid uppstart och utbildning av hela ert team finns er Success Manager alltid tillgänglig för att svara på era frågor.

Läs mer om vår service
Kurser

Som komplement till vår produkt anordnar vi tillsammans med våra samarbetspartners kurser i hur ni bäst möter kunden i de digitala kanalerna. Vi har exempelvis kurser för kundservice i chatt och sociala medier.

Läs mer om våra kurser
Expertis

Vilka är de senaste rönen och trenderna i branschen? Hur arbetar andra? Vi på Kundo jobbar hela tiden hårt för att hjälpa er att ta del av allt spännande som händer i kundservicebranschen. Vi ger er råd, kunskap och inspiration.

Läs mer om vår expertis