Gör kundservice enkelt

Kundo är den enda plattformen du behöver för din digitala kundservice. Gör det enkelt att skapa effektiv kundservice och nöjda kunder – kom igång med Kundo. 

Så fungerar Kundo

Med Kundo kan du samla alla dina ärenden på ett ställe, oavsett vilken kanal de kommer från. På så sätt kan du enkelt samarbeta med kollegor, få en bra överblick över din kundservice och en samlad statistik för dina kanaler. 

I plattformen kan du hantera ärenden från mail, chatt, Facebook, Instagram och telefon. Du kan erbjuda self-service via vårt forum och Help Center. 

 
 

Få en rundtur i plattformen

I den här filmen får du snabbt en överblick över hur Kundos ärendehantering fungerar och hur enkelt det är att navigera i plattformen.

Se film

Kom igång snabbt

Det kan kännas utmanande med nya system och arbetssätt. Men oroa dig inte! Poängen med Kundo är det ska vara enkelt att skapa bra kundservice. Vi hjälper dig och dina kollegor att komma igång snabbt. 

Se film: Kom igång med ärendehantering

Se film: Kom igång med self-sevice

 
 

Vi hjälper er att lyckas!

Förutom en bra plattform finns vi nära till hands för att hjälpa dig och dina kollegor att lyckas med er kundservice. Vi erbjuder er en dedikerad Success Manager, ett brett kursutbud och hjälp med att hålla koll på den senaste inom kundservicebranschen. 

Läs mer
Datalagring inom EU

Som lokal nordisk aktör är dataskydd och efterlevnad av GDPR en självklarhet för oss. Därför lagrar vi kunddata och personuppgifter enbart inom EU.

Smidig integration

Kundo ska vara lätt att använda tillsammans med andra smarta verktyg! Läs mer om våra integrationer och partnerskap här.

Hög kundnöjdhet

Vi mäter ofta vår kundnöjdhet och är stolta över vår höga NPS Score: +45 på en skala från -100 till +100. Över 20 000 använder dagligen vår plattform.

Redo att göra kundservice enkelt?

Boka en demo