Workshop

Effektivare kundbemötande med kvalitetssäkrade svar

Kort om workshopen

Vill du maximera nyttan med färdiga svar? Svara med högre kvalitet, effektivitet och enhetlighet? Välkommen till Kundos skrivarstuga! Förbättra era viktigaste texter: färdiga svar, och färdiga stycken, som ni använder varje gång någon ställer en viss fråga

Just nu har vi inget inplanerat tillfälle för workshopen. Kontakta events@kundo.se för intresseanmälan.

 

Vill du maximera nyttan med färdiga svar? Svara med högre kvalitet, effektivitet och enhetlighet? Välkommen till Kundos skrivarstuga!

Som kund till Kundo har du alltid 5 platser gratis per år till våra kurser.  Övriga priser hittar du här bredvid.

Förbättra era viktigaste texter: färdiga svar, och färdiga stycken, som ni använder varje gång någon ställer en viss fråga.

  • Arbeta fokuserat i tre timmar, med handledning.
  • Skriv nya färdiga svar och stycken – eller redigera några ni redan använder.
  • Redigera med hjälp av våra texttips.

Du får handledning av textexperten Anna Hass och Kundos Customer Success Manager. Vi vet vilka frågor som ställs ofta, i din bransch, så du kan få vårt stöd i att svara på bästa sätt.

Passa på: ta denna chans att vässa och mejsla fram färdiga stycken och svar. De kommer att göra ert arbete i kundservice mer effektivt. Med färdiga svar och stycken, ger ni dessutom era kunder mer enhetliga svar, där bemötandet är bättre och kvaliteten på innehållet är högre.

Målet med dagen är att ni har några färdiga svar inlagda i ert Kundo, redan när ni går hem. Kom även om ni inte har börjat använda funktionen Färdiga svar. Vi inleder med att visa hur ni kan använda den.

Det långsiktiga strategiska arbetet: Viktigt – men inte bråttom

Känner du igen dig? Du vet att ni borde ta en dag, sätta er och gå igenom era svar, samla ihop det bästa och återanvända det. Du vet att det är viktigt … men det är ju aldrig lika bråttom, som att svara på dagens frågor. Och var skulle ni ens börja? Så det blir inte av. Men! Kom på workshoppen, så hjälps vi åt, och så blir det av!

Bra texter kommer till i samarbete, så kom gärna med flera stycken, och arbeta tillsammans. Ni är säkert flera som har riktigt bra formuleringar, värda att återanvändas.

Dessa kurser erbjuder vi även i sluten grupp för era medarbetare, på plats på ert kontor eller på distans beroende på vad ni önskar och vad som är möjligt. Kontakta oss så berättar vi mer!

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till oss på events@kundo.se.

Effektivare kundbemötande med kvalitetssäkrade svar
Kurslängd
3 timmar
Pris:
Kund till Kundo:
 
5 gratis platser per år. Sedan 2500kr/person
 
Ej kund till Kundo:
 
2900kr/person
Kurstillfällen