Kundo gör ytterligare en stjärnrekrytering till ledningen - Sanna Fransson blir ny Chief Customer Officer

Kundo

Kundo

Sanna kommer från en lång karriär av att skala kundservice och kundupplevelser inom svensk tech/SaaS, och förväntan på Sanna är tydlig – att skala både Kundo och våra kunder.

I november i år släppte Kundo nyheten om rekryteringen av en ny Chief Product Officer till ledningen av bolaget, och nu har man även säkrat Sanna Fransson att ta sig an rollen som Chief Customer Officer. 

Med siktet inställt på att skala bolaget stärker Kundos VD, Sofia Alexus, nu ledningen av bolaget ytterligare genom att rekrytera in en erfaren CCO som vet hur man skalar. 

Som anställd nummer 45 på Klarna var hon med under de första betydande åren och tog bolaget och kunderna från start up till scale up. Hon har även varit med och tagit tillväxt-SaaS-bolaget Soundtrack Your Brands Customer Success till nästa nivå och nu senast utvecklade hon Volvo Car Mobilitys kundupplevelse med fokus på kundlojalitet.

Sannas genuina kunskap inom kundresan och kundservice samt hur man skalar sin affär under tillväxt är precis det vi sökte efter. Hon är nyckeln till att ta vår affär och våra kunder till nästa nivå. Hon är en av de mer kundfokuserade personerna jag mött och drivs av ett djupt engagemang att driva kundvärde på ett skalbart sätt. Jag värdesätter starkt att Sanna vet hur resan från start up till scale up ser ut och att hon har varit med och drivit tillväxt i hyperfart. Att hon delar min passion för kunden och kundupplevelsen var direkt avgörande för att hon nu får axla rollen som CCO, säger Sofia Alexus. 

Jag är mycket glad över att ansluta till Kundo, ett företag som delar min passion för minnesvärda kundupplevelser. I en tid där varje kundinteraktion utgör en möjlighet att skapa värde är kundtjänst mer avgörande än någonsin för att erbjuda enastående kundupplevelser och främja kundlojalitet. Genom att förena innovativa produkter med en djup förståelse för våra kunders behov kommer vi tillsammans sträva efter att göra varje interaktion meningsfull, och varje företagsresa framgångsrik, säger Sanna Fransson. 

– Med rekryteringen av Sanna har vi nu en ledning på plats som kommer att kunna förverkliga Kundos tillväxtstrategi och möjliggöra att vi tar en ännu starkare position på marknaden, säger Sofia Alexus.

För mer information kontakta:
Sofia Alexus, VD
sofia.alexus@kundo.se 
073 105 31 43


Publicerad: 2023-12-21