Om Kundo

Med smarta verktyg för digital kundservice vill vi göra kundservice till hjärtat i organisationen.

 

Om oss

Kundo tillhandahåller moderna verktyg för digital kundservice. Våra molntjänster hjälper er att erbjuda en bättre och mer effektiv kunddialog.

Sedan starten 2010 har vårt mål varit att erbjuda verktyg som ger din organisation bättre möjlighet att lyckas med er kundservice i digitala kanaler. Vi vill möta de allt högre förväntningar på transparens och tillgänglighet som kunder har idag. Vår mission är att göra kundservice till hjärtat i er organisation genom effektiv service, gladare kunder och ökade affärsinsikter. Vi ser inte kundservice som en nödvändig kostnad, utan som en investering i marknadsföring och affärsutveckling.

 
Personlig service

På Kundo tilldelas ni en success manager som hjälper er att lyckas! Ni får ta del av Kundos omfattande serviceerbjudande med bland annat uppstartsmöten, utbildningar på plats hos er, regelbundna uppföljningar och personlig service.

Experter på kundservice

Vi på Kundo är experter på kundservice eftersom vi har lärt oss från de bästa — våra kunder! Tillsammans utvecklar vi ständigt nya funktioner och verktyg för att göra framtidens kundservice ännu bättre.

Bakgrund

Våra kunder är främst nordiska företag, myndigheter och ideella organisationer, men tjänsterna finns tillgängliga på 9 språk och används av flera internationella företag. Kundo grundades 2010 och har idag över 40 anställda.

Hör av dig till oss så berättar vi mer

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt produkt för just er verksamhet.

Kontakta oss
 
 

Vill du bli en av oss?

Hjälp oss att göra kundservice till hjärtat i varje organisation!

Lediga tjänster

Upptäck mer från Kundo