Om Kundo

 

Om oss

Kundo tillhandahåller ett modernt verktyg för digital kundservice. Vår molntjänst hjälper er att erbjuda en bättre och mer effektiv kunddialog.

Sedan starten 2010 har vårt mål varit att erbjuda ett verktyg som ger din organisation bättre möjlighet att lyckas med er kundservice i digitala kanaler. Vi vill möta de allt högre förväntningar på transparens och tillgänglighet som kunder har idag. Vår mission är att göra kundservice till hjärtat i er organisation genom effektiv service, glada kunder, och värdefulla insikter. Vi ser inte kundservice som en nödvändig kostnad, utan som en investering i marknadsföring och affärsutveckling.

 

"Samtidigt som vi vill växa så vill vi också förstärka det som gör oss unika och det som gör att våra kunder uppskattar oss så mycket. Vi kommer att fortsätta odla vår företagskultur och leva som vi lär och låta kundservice vara hjärtat i vår organisation. Att fortsätta ha ett nära samarbete och en nära dialog med våra kunder är både en självklarhet och en central del av strategin i vår fortsatta tillväxt." - Rasmus Kjellman, vd, Kundo.

 
Personlig service

På Kundo tilldelas ni en success manager som hjälper er att lyckas! Ni får ta del av Kundos omfattande serviceerbjudande med bland annat uppstartsmöten, utbildningar på plats hos er, regelbundna uppföljningar och personlig service.

Experter på kundservice

Vi på Kundo är experter på kundservice eftersom vi har lärt oss från de bästa — våra kunder! Tillsammans utvecklar vi ständigt nya funktioner och verktyg för att göra framtidens kundservice ännu bättre.

Bakgrund

Våra kunder är främst nordiska företag, myndigheter och ideella organisationer, men tjänsterna finns tillgängliga på 9 språk och används av flera internationella företag. Kundo grundades 2010 och har idag 60 anställda.

Kontor i Stockholm, Malmö, Oslo & Helsingfors, och kunder i hela Europa

Idag har vi kontor i både Stockholm, Malmö, Oslo och Helsingfors, . Vi har kunder i hela norra Europa och riktad försäljning mot Sverige, Norge och Finland.

Ägs av grundarna och professionella investorer

Fram till 2018 ägdes Kundo av bolagets grundare. 2018 investerade Cloud Capital i Kundo och 2020 anslöt Standout Capital som investerare.

60 anställda och 450 kunder

Idag består Kundo av 60 anställda fördelade på bolagets fyra kontor och antalet kunder har under åren växt till ca 450 stycken!

Hör av dig till oss så berättar vi mer

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt produkt för just er verksamhet.

 
 

Vill du bli en av oss?

Hjälp oss att göra kundservice till hjärtat i varje organisation!

Kundo, samhälle & klimat

Vi på Kundo tycker att alla företag har ett ansvar att göra det de kan för att bidra till ett bättre samhälle och en bättre värld. Läs mer om hur vi arbetar för en bättre och mer jämställd arbetsplats samt hur vi jobbar för att minska vårt klimatavtryck.

 

Upptäck mer från Kundo

3 Min läsning
Kila Möbler

”Med dagens volym hade Outlook inte fungerat” Kila Möbler har sedan starten 1978 specialiserat sig på trädgårdsmöbler och ...

Läs inlägget kundberättelser
3 Min läsning
Hemglass

40-60% färre mail tack vare Kundo Hemglass är företaget som sedan 1968 spridit glass och glädje runt om i Sverige. Med den ...

Läs inlägget kundberättelser
2 Min läsning
Arla

Effektivare kundservice med Kundo hos Arla Bara några veckor efter att Arla lanserat sitt forum såg man en minskning av ...

Läs inlägget kundberättelser
1 Min läsning
Lyssna på dina kunder

CX-experten Tanja Adell guidar dig igenom det snåriga ämnet Customer Experience och berättar hur du kan jobba för att skapa ...

Läs inlägget guider och material