Om Kundo

 

Om oss

Kundo är plattformen för effektiv kundservice och nöjda kunder. Med Kundo hanterar du enkelt ärenden från de vanligaste kundservicekanalerna, som mail, chatt, telefon och sociala medier.

Sedan starten 2010 har vårt mål varit att erbjuda ett verktyg som ger din organisation bättre möjlighet att lyckas med er kundservice i digitala kanaler. Med vår plattform kan du möta dina kunders allt högre förväntningar på snabb och bra service. Vår mission är att göra kundservice till hjärtat i er organisation genom effektiv service, glada kunder, och värdefulla insikter. Vi vet att kundservice är så mycket mer än bara kostnad, det är en investering i marknadsföring och affärsutveckling!

 
Personlig och lokal service

På Kundo tilldelas ni en success manager som hjälper er att lyckas! Ni får ta del av Kundos omfattande serviceerbjudande med bland annat uppstartsmöten, utbildningar, regelbundna uppföljningar och personlig service.

Experter på kundservice

Vi på Kundo är experter på kundservice eftersom vi har lärt oss från de bästa — våra kunder! Tillsammans utvecklar vi ständigt nya funktioner och verktyg för att göra framtidens kundservice ännu bättre.

Flera kontor i Norden och kunder i hela Europa

Vi har kontor i Stockholm, Malmö, Oslo och Helsingfors och kunder utspridda i hela Europa.

Ägs av grundarna och professionella investorer

Fram till 2018 ägdes Kundo av bolagets grundare. 2018 investerade Cloud Capital i Kundo och 2020 anslöt Standout Capital som investerare.

50 anställda och 500 kunder

Idag består Kundo av 50 anställda fördelade på bolagets fyra kontor och antalet kunder har under åren växt till ca 500 stycken!

Hör av dig till oss så berättar vi mer

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning för just er verksamhet.

 
 

Vill du bli en av oss?

Hjälp oss att göra kundservice till hjärtat i varje organisation!

Kundo, samhälle & klimat

Vi på Kundo tycker att alla företag har ett ansvar att göra det de kan för att bidra till ett bättre samhälle och en bättre värld. Läs mer om hur vi arbetar för en bättre och mer jämställd arbetsplats samt hur vi jobbar för att minska vårt klimatavtryck.

 

Upptäck mer från Kundo

3 Min läsning
Kila Möbler

”Med dagens volym hade Outlook inte fungerat” Kila Möbler har sedan starten 1978 specialiserat sig på trädgårdsmöbler och ...

Läs inlägget kundberättelser
3 Min läsning
Hemglass

40-60% färre mail tack vare Kundo Hemglass är företaget som sedan 1968 spridit glass och glädje runt om i Sverige. Med den ...

Läs inlägget kundberättelser
2 Min läsning
Arla

Effektivare kundservice med Kundo hos Arla Bara några veckor efter att Arla lanserat sitt forum såg man en minskning av ...

Läs inlägget kundberättelser