Testa en smart och enkel kundchatt på er hemsida

Med en chatt på er hemsida blir ni mer tillgängliga och kan hjälpa era kunder och besökare på ett personligt sätt. Att chatta med kunderna är ett bevisat sätt att öka kundnöjdheten.

  • Lätt att komma igång
  • Smarta funktioner
  • Säker legitimering med BankID

Användarvänlig och lättanvänd chattfunktion

En snygg, responsiv och användarvänlig kundchatt. En chattfunktion som är lika enkel att använda för er som för era besökare. Med en chatt på hemsidan gör ni det enkelt för era kunder att kontakta er.

 
 

Ge ett personligt bemötande med en kundchatt

Genom att chatta med era kunder erbjuder ni den personliga närvaro på er hemsida som förväntas av besökare och kunder idag. Med ett chattverktyg kommer er service, tillgänglighet och kundnöjdhet att öka.

Hjälp era kunder snabbare med en chatt på hemsidan

Snabbare än mail, enklare än telefon. En kundchatt hjälper er att lösa era besökares problem direkt. Med en chattfunktion kopplar ni direkt ihop besökare med servicepersonal så att era kunder slipper långa väntetider.

 
 

Chatta säkert med BankID

Nu kan ni erbjuda legitimering med BankID direkt när ni chattar med era kunder och besökare. Hur enkelt och säkert som helst! 

Effektivisera dialogen med Chattassistenten

Effektivisera kundservice i chatt utan att gå miste om det personliga bemötandet, och utan omfattande implementation av komplexa AI-system som annars krävs för en chatbot.

Läs mer
 
Smarta funktioner för effektiv kundservice

Färdiga svar, statistik, tilldelning och flera andra funktioner i vårt chattverktyg underlättar för er kundservice.

Med en chattfunktion når ni längre

En digital chatt ökar era chanser till kontakt med fler målgrupper. Ni kan dessutom hantera flera chattar samtidigt.

Ökad tillgänglighet ger ökad försäljning online

Öka försäljningen genom att alltid finnas tillgänglig för potentiella kunder online.

Hantera flera chattar samtidigt

Med Kundos chatt kan ni enkelt chatta med flera besökare samtidigt vilket ger kortare väntetider. Ni ser också var på hemsidan besökaren befinner sig för att lättare kunna hjälpa dem.

Svara snabbt med färdiga svar

Med funktionen färdiga svar sparar ni tid och förbättrar upplevelsen för era besökare. Ni sparar helt enkelt svaren på era mest återkommande frågor för att sedan enkelt klistra in dem i kundchatten.

Statistik & analys av kunddialogen

Få översikt över antal inkomna frågor, svarstider och arbetsbelastning. Med hjälp av taggar får ni också statistik över vilken typ av frågor ni får.

Boka demo

Mer än en plattform

Vi vet att det krävs mer än en bra plattform för att skapa effektiv kundservice som leder till nöjda kunder. Därför har vi utvecklat vårt erbjudande till att  inkludera allt som behövs för att hjälpa er att lyckas!

 

Personlig service

För att ni ska få ut maximalt värde av Kundo tilldelas ni en egen Success Manager som hjälper er att lyckas! Utöver hjälp vid uppstart och utbildning av hela ert team finns er Success Manager alltid tillgänglig för att svara på era frågor.

Läs mer om vår service
Kurser

Som komplement till vår produkt anordnar vi tillsammans med våra samarbetspartners kurser i hur ni bäst möter kunden i de digitala kanalerna. Vi har exempelvis kurser för kundservice i chatt och sociala medier.

Läs mer om våra kurser
Expertis

Vilka är de senaste rönen och trenderna i branschen? Hur arbetar andra? Vi på Kundo jobbar hela tiden hårt för att hjälpa er att ta del av allt spännande som händer i kundservicebranschen. Vi ger er råd, kunskap och inspiration.

Läs mer om vår expertis