Samla alla era kundservicekanaler på ett och samma ställe

Med ett help center från Kundo får ni en naturlig plats för all er kundservice. Skapa ett nav för kundservice med kontaktvägar och självhjälp direkt på er egen hemsida.

  • En väg in till kundservice
  • Enkel att uppdatera och ändra
  • En naturlig del av er hemsida

Självhjälp och kontaktvägar på samma plats

Skapa guider för de vanligaste frågorna och visa tydligt upp hur man kan kontakta er. På det sättet kan era besökare välja vad som passar dom bäst.

 
 

Gör kundservice till en naturlig del av er hemsida

Era besökare kan få hjälp utan att lämna er hemsida. Integrera ert help center på valfri sida och anpassa typsnitt och utseende. En bättre och mer enhetlig kundupplevelse som skapar nöjdare kunder!

Ta kontroll över kontakt-sidan 

Nu kan ni ändra och uppdatera kontaktsidan när och hur ni vill utan att behöva involvera andra avdelningar. Låt kundservice äga sitt främsta skyltfönster!

 

Mer än en plattform

Vi vet att det krävs mer än en bra plattform för att skapa effektiv kundservice som leder till nöjda kunder. Därför har vi utvecklat vårt erbjudande till att  inkludera allt som behövs för att hjälpa er att lyckas!

 

Personlig service

För att ni ska få ut maximalt värde av Kundo tilldelas ni en egen Success Manager som hjälper er att lyckas! Utöver hjälp vid uppstart och utbildning av hela ert team finns er Success Manager alltid tillgänglig för att svara på era frågor.

Läs mer om vår service
Kurser

Som komplement till vår produkt anordnar vi tillsammans med våra samarbetspartners kurser i hur ni bäst möter kunden i de digitala kanalerna. Vi har exempelvis kurser för kundservice i chatt och sociala medier.

Läs mer om våra kurser
Expertis

Vilka är de senaste rönen och trenderna i branschen? Hur arbetar andra? Vi på Kundo jobbar hela tiden hårt för att hjälpa er att ta del av allt spännande som händer i kundservicebranschen. Vi ger er råd, kunskap och inspiration.

Läs mer om vår expertis