Förenkla er mailhantering med Kundo

Med Kundos mailhanteringssystem arbetar ni enkelt tillsammans i samma GDPR-säkrade inkorg. Ni får full koll på alla inkommande mail och kan enklare hantera flera ärenden och ser till att inget missas.

  • Samla alla era mail på ett ställe
  • Se till att inga mail förblir obesvarade
  • Använd färdiga svar för snabbare återkoppling
mailhantering

Ta kontroll över era mail genom att samla alla era inkorgar och mail i ett mailhanteringssystem. Hela teamet får en överblick över alla inkommande mail och vilka som har besvarats. Kundo följer självklart de regler GDPR kräver.

samla e-posthantering

Samla er e-posthantering på ett och samma ställe

I Kundo tilldelas varje mail ett nummer för att ni enkelt ska kunna hantera alla inkommande frågor utan att missa något. Alla medarbetare ser enkelt vilka mail som är obesvarade och kan på ett strukturerat sätt ta sig igenom alla ärenden utan att något faller mellan stolarna. Kundos mailhanteringssystem är användarvänligt och kräver väldigt kort uppstartsprocess.

användarvänligt mailsystem

Smartare arbete med ett användarvänligt mailhanteringssystem

Med Kundos mailhantering ser ni vem som jobbar med vad och vem som ansvarar för att svara. På så sätt tar enskilda medarbetare enkelt ägandeskap av mailkonversationerna. Det går också att tilldela ärenden direkt till den bäst lämpade medarbetaren så att varje ärende hamnar hos rätt person.

Kundservicemedarbetaren tar enkelt ägandeskap över mailkonversationen

Ägandeskap av konversationer

automatiska regler
Automatiska regler

Med automatiska regler kan ni på förhand bestämma hur inkommande mail ska fördelas inom teamet. Effektivare mailhantering med andra ord.

färdiga svar
Färdiga svar

Effektivisera mailhanteringen med färdiga svar. Spara tid med färdiga svar för vanligt återkommande frågor.

analys med ai
Analysera med AI

Med vår AI-funktion Kundbarometern analyseras alla era mailkonversationer i Kundo och ni får ett betyg på hur positiva eller negativa de är.

samlade mail
Inga glömda mail

Inga borttappade mail eller dubbla svar! I Kundo får du tydlig status på konversationer och en överblick i er dashboard så att alla kunder verkligen får svar.

samarbete
Enkelt samarbete

I Kundo svarar du på mail precis som i ett vanligt e-postprogram, men med smarta funktioner för: Tilldelning, påminnelser, anteckningar, kategorisering med taggar osv.

statistik och rapporter
Statistik

Ni får statistik direkt i Kundo och via månadsrapporter. Få översikt över antal inkomna och skickade mail, era svarstider och arbetsbelastning för kollegorna.

Kom igång med Kundo