Förenkla er mailhantering med Kundo

Med Kundos mailhanteringssystem arbetar ni enkelt tillsammans i samma GDPR-säkrade inkorg. Ni får full koll på alla inkommande mail och kan enklare hantera flera ärenden och ser till att inget missas.

  • Samla alla era mail på ett ställe
  • Se till att inga mail förblir obesvarade
  • Använd färdiga svar för snabbare återkoppling
Boka demo

Samla er e-posthantering på ett och samma ställe

Ta kontroll över era mail genom att samla alla era inkorgar och mail i ett mailhanteringssystem. Hela teamet får en överblick över alla inkommande mail och vilka som har besvarats. Kundo följer självklart de regler GDPR kräver.

 
 

Smartare arbete med ett användarvänligt mailhanteringssystem

I Kundo tilldelas varje mail ett nummer för att ni enkelt ska kunna hantera alla inkommande frågor utan att missa något. Alla medarbetare ser enkelt vilka mail som är obesvarade och kan på ett strukturerat sätt ta sig igenom alla ärenden utan att något faller mellan stolarna. Kundos mailhanteringssystem är användarvänligt och kräver väldigt kort uppstartsprocess.

Ägandeskap av konversationer

Med Kundos mailhantering ser ni vem som jobbar med vad och vem som ansvarar för att svara. På så sätt tar enskilda medarbetare enkelt ägandeskap av mailkonversationerna. Det går också att tilldela ärenden direkt till den bäst lämpade medarbetaren så att varje ärende hamnar hos rätt person.

 
Automatiska regler för effektiv mailhantering

Med automatiska regler kan ni på förhand bestämma hur inkommande mail ska fördelas inom teamet. Effektivare mailhantering med andra ord.

Färdiga svar för snabb ärendehantering

Effektivisera mailhanteringen med färdiga svar. Spara tid med färdiga svar för vanligt återkommande frågor.

Analysera era mail med AI

Med vår AI-funktion Kundbarometern analyseras alla era mailkonversationer i Kundo och ni får ett betyg på hur positiva eller negativa de är.

Se till så att inga mail glöms bort

Inga borttappade mail eller dubbla svar! I Kundo får du tydlig status på konversationer och en överblick i er dashboard så att alla kunder verkligen får svar.

Enkelt samarbete

I Kundo svarar du på mail precis som i ett vanligt e-postprogram, men med smarta funktioner för: Tilldelning, påminnelser, anteckningar, kategorisering med taggar osv.

Statistik & rapporter

Ni får statistik direkt i Kundo och via månadsrapporter. Få översikt över antal inkomna och skickade mail, era svarstider och arbetsbelastning för kollegorna.

Boka demo
Läs mer om ärendehantering

Mer än en plattform

Vi vet att det krävs mer än en bra plattform för att skapa effektiv kundservice som leder till nöjda kunder. Därför har vi utvecklat vårt erbjudande till att  inkludera allt som behövs för att hjälpa er att lyckas!

 

Personlig service

För att ni ska få ut maximalt värde av Kundo tilldelas ni en egen Success Manager som hjälper er att lyckas! Utöver hjälp vid uppstart och utbildning av hela ert team finns er Success Manager alltid tillgänglig för att svara på era frågor.

Läs mer om vår service
Kurser

Som komplement till vår produkt anordnar vi tillsammans med våra samarbetspartners kurser i hur ni bäst möter kunden i de digitala kanalerna. Vi har exempelvis kurser för kundservice i chatt och sociala medier.

Läs mer om våra kurser
Expertis

Vilka är de senaste rönen och trenderna i branschen? Hur arbetar andra? Vi på Kundo jobbar hela tiden hårt för att hjälpa er att ta del av allt spännande som händer i kundservicebranschen. Vi ger er råd, kunskap och inspiration.

Läs mer om vår expertis