Förenkla din mailhantering med Kundo

Med Kundos mailhanteringssystem arbetar du och ditt team enkelt tillsammans i samma GDPR-säkrade inkorg. Du får full koll på alla inkommande mail och kan enklare hantera flera ärenden och se till att inget missas.

  • Samla alla mail på ett ställe
  • Se till att inga mail förblir obesvarade
  • Använd färdiga svar för snabbare återkoppling
mailhantering

Ta kontroll över dina mail genom att samla alla inkorgar och mail i ett mailhanteringssystem. Hela teamet får en överblick över alla inkommande mail och vilka som har besvarats. Kundo följer självklart de regler GDPR kräver.

samla e-posthantering

Samla din e-posthantering på ett och samma ställe

I Kundo tilldelas varje mail ett nummer för att du och ditt team enkelt ska kunna hantera alla inkommande frågor utan att missa något. Alla medarbetare ser vilka mail som är obesvarade och kan enkelt hantera alla ärenden utan att något faller mellan stolarna. Kundos mailhanteringssystem är användarvänligt och kräver väldigt kort uppstartsprocess.

användarvänligt mailsystem

Smartare arbete med ett användarvänligt mailhanteringssystem

Med Kundos mailhantering ser du vem som jobbar med vad och vem som ansvarar för att svara. På så sätt tar enskilda medarbetare enkelt ägandeskap av mailkonversationerna. Det går också att tilldela ärenden direkt till den bäst lämpade medarbetaren så att varje ärende hamnar hos rätt person.

Kundservicemedarbetaren tar enkelt ägandeskap över mailkonversationen

Ägandeskap av konversationer

automatiska regler
Automatiska regler

Med automatiska regler kan du på förhand bestämma hur inkommande mail ska fördelas inom teamet. Effektivare mailhantering med andra ord.

färdiga svar
Färdiga svar

Effektivisera mailhanteringen med färdiga svar. Spara tid med färdiga svar för vanligt återkommande frågor.

samlade mail
Inga glömda mail

Inga borttappade mail eller dubbla svar! I Kundo får du tydlig status på konversationer och en överblick i vår dashboard så att alla kunder får svar.

samarbete
Enkelt samarbete

I Kundo svarar du på mail precis som i ett vanligt e-postprogram, men med smarta funktioner för: tilldelning, påminnelser, anteckningar, kategorisering med taggar osv.

statistik och rapporter
Statistik

Du får statistik direkt i Kundo och via månadsrapporter. Få översikt över antal inkomna mail, svarstider och mycket mera.

Kom igång med Kundo