Kundos styrelse utser Sofia Alexus till VD

Sofie Ekman

Sofie Ekman

Styrelseordförande Fredrik Rönnlund säger:
”Vi är mycket stolta och glada att få ombord Sofia. Med Sofia som ny VD vill vi ta nästa kliv i vår tillväxtresa. Sofia har en genuin och stark bakgrund inom både ledarskap och tillväxt och har även djup förståelse för produkt och operations”.

Sofia kommer närmast från befattningen som kommersiell chef (CCO) på svenska scale up-företaget Airmee. Tidigare roller inkluderar commercial operations på Trustly AB och dessförinnan direktör på Ericsson AB med befattningar både i Sverige och USA (Silicon Valley och Boston).

Rönnlund fortsätter: ”Jag har stort förtroende för Sofia Alexus förmåga att driva den tillväxt Kundo siktar mot. Sofia har stark bakgrund i att driva explosiv och samtida lönsam tillväxt inom tech-bolag”.

Sofia säger: “Jag är enormt entusiastisk, spänd och utmanad av denna möjlighet. Kundtjänst är en central del i att skapa värde och lojalitet hos kunder. Tjänstesamhället var redan ett faktum innan pandemin men har markant accelererats därunder- och efter. Rollen av kundtjänst har därmed blivit avgörande för en långsiktig affärsmodell. Med bakgrund från flera tech scale-ups och ett ankare i empati, kundnytta och fokus, ämnar jag driva en stark tillväxtresa tillsammans med alla fantastiska medarbetare på Kundo framgent”.

Vilka är Kundo

Kundo är plattformen för effektiv kundservice och nöjda kunder. Med Kundo hanterar du enkelt ärenden från de vanligaste kundservicekanalerna, som mail, chatt, telefon och sociala medier. Sedan starten 2010 har vårt mål varit att erbjuda ett verktyg som ger din organisation bättre möjlighet att lyckas med er kundservice i digitala kanaler. Med vår plattform kan du möta dina kunders allt högre förväntningar på snabb och bra service. Vår mission är att göra kundservice till hjärtat i er organisation genom effektiv service, glada kunder, och värdefulla insikter. Vi vet att kundservice är mycket mer än bara kostnad, det är en investering i marknadsföring och affärsutveckling.

För mer information kontakta
Kund-o AB
Org.nr: 556812-7004

Magnus Ladulåsgatan 10
118 66 Stockholm
08-124 059 00

Magnus Ladulåsgatan 10
118 66 Stockholm
hello@kundo.se
08-124 059 00