1

On demand: Så arbetar Arla för att effektivisera sin kundservice

2022-11-02 Sofie Ekman
 
 

Vi har bjudit in Christina Bröthlin från Arla Foods för att prata om hur hon och Arla arbetar med kundservice. Det blev ett samtal fyllt av insikter, reflektioner, erfarenheter och tips från Christinas många år som konsumentkommunikatör på Arla.

Arla är ett av de absolut mest välkända varumärkena i Sverige, och när det kommer till att producera ekologiska mejerivaror så är de faktiskt störst i världen. Vi känner väl till deras produkter, men det vi kanske inte är så bekanta med är deras kundservice. Vad får de in för typ av frågor, vilka utmaningar ställs de inför och hur hanterar de dem? Ja som ni hör så har vi massvis med frågor. Så därför bjöd vi in Christina Bröthlin som är konsumentkommunikatör på Arla Foods till ett webbinar där vi tog reda på allt vi undrar över.

Under webbinariet pratar vi om hur Arlas kundservice har utvecklats, vad som har varit svårt, och vad som har varit extra lyckat. Vi pratar även om varför Arla bestämdes sig för att börja använda en Self service-lösning som Kundos forum samt vilka fördelar Christina har sett med den satsningen. Med flera exempel från verkligheten har vi fått en inblick i det dagliga arbetet med konsumentkontakt på Arla Foods, och får med oss flera handfasta tips på hur man effektivt kan arbeta med kundservice.

Detta pratar vi med Christina om:

  • Utmaningar hon stött på i sitt arbete
  • Hur Arlas kundservice har utvecklats
  • Vad hon ser som extra lyckade satsningar
  • Vilka resultat de kunnat se
  • Och mycket, mycket mer!

Mycket nöje!

 
 
 
2022-11-02 Sofie Ekman
 
 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips, inspiration och nyheter kring kundservice!