Kundo − Ett nära och enklare alternativ till Zendesk

Kundo

Kundo

Vårt fokus på personlig service står i kontrast till Zendesks tillvägagångssätt. Genom att välja oss får du en kundserviceupplevelse som är smidig, effektiv och helt i linje med dina behov, oavsett om ni är två eller femtio medarbetare i kundservice.

Vi kommer ofta i kontakt med mindre och medelstora företag som har behov av ett närmare samarbete och upplever att Zendesk har blivit för komplext och opersonligt. Att välja en mindre leverantör för digitala kundserviceverktyg har många fördelar.

Varför välja Kundo framför Zendesk − En snabb överblick

Även om Zendesk idag är en global jätte inom systemlösningar för kundservice, delar vi samma filosofi som är grundat på enkelhet och modernitet men vi på Kundo tar det ett steg längre. 

Vi lyfter fram två aspekter som anses vara mest avgörande av våra användare: användarvänlighet och tillgänglig, engagerad support.

Unika produkter och fördelar med Kundo

Vår produkt och service är skapad för att göra din digitala kundserviceupplevelse smidig och effektiv. Här är varför du bör överväga oss:
Enkelt och modernt gränssnitt. Våra kunder berömmer vår produkt för dess intuitiva och självförklarande gränssnitt. Det är enkelt att komma igång!
Engagerad och personlig support på svenska via telefon, mail och chatt. Vi är här för dig, både vid uppstart och under hela resan.

Vi ordnar återkommande kund- och användarträffar för våra kunder - med fokus på erfarenhetsutbyte, inspiration och tips för en bättre digital kundservice.

Fullt stöd för Lagar och Regler. Vi är givetvis uppdaterade och är fullt kompatibla med svenska och europeiska lagar och regler, inklusive GDPR. 
Vi hjälper dig om du behöver råd och stöd inom detta område.

Slutsats − Varför Kundo

Du kanske redan har ett etablerat partnerskap med Zendesk, men vi tror starkt på att det alltid finns plats för förbättring. Hos oss ligger fokus på att skapa en exceptionell produkt, erbjuda unik service och bygga långsiktiga kundrelationer.  

Vår passion är att göra din digitala serviceresa smidig och framgångsrik. 
Vill du veta mer? Kontakta oss gärna! Eller boka en kostnadsfri demo

Vill du veta mer om våra produkter och vårt erbjudande? Vi erbjuder självklart presentationer både på plats hos er eller via webben. Boka en kostnadsfri demo med en av våra experter!