2 MIN LÄSNING

Årets bästa Kundoforum 2018

 
2018-11-21 Adam Svensson
 
 

På Kundodagen den 6 november utsågs årets tre bästa Kundoforum! Detta görs varje år för att lyfta fram forum som skapar extra stort värde för kunder och företag. Som vanligt kom det in många bra nomineringar och antalet fantastiska forum blir bara fler för varje år!

Årets vinnare är…

Barncancerfonden

Barncancerfondens stora styrka ligger i att de alltid försöker arbeta proaktivt med sitt forum. Ett exempel som har gett bra resultat är att ständigt anpassa sitt innehåll och sina kategorier efter säsong. Det är ju inte ovanligt att flera av frågorna som kom förra julen kommer även denna jul. De är inte rädda för att göra stora förändringar för att hålla forumet uppdaterat, och för att innehållet ska matcha besökarnas förväntningar och behov. Man har en bra rutin för att regelbundet utvärdera sitt forum, allt för att kunna leverera högsta tänkbara värde för sina besökare och frågeställare. Det är enkla rutiner som alltid sätter besökarens behov i centrum. Det ser vi på Kundo som ett väldigt bra exempel på att man aldrig nöjer sig utan hela tiden låter forumet växa med verksamheten. Stort grattis!  

Läs även intervjun med Barncancerfonden om hur de använder Kundo Mail för ett bättre och mer strukturerat arbete i sin support

På delad andraplats...

IP Only & Markslöjd

IP-Onlys forum har på mindre än sex månader gått från bortglömt till högsta prio. Här ser man till att alltid publicera information om allt som händer, när det händer. På så vis kan de vara säkra på att aktuell information alltid finns tillgänglig för både kunder och medarbetare. Arbetet hjälper alltså inte bara kunderna, det fungerar även som en kunskapsbank för den egna organisationen. Det är en organisation som ständigt växer, och nya medarbetare hittar nu enkelt värdefull information på forumet. Det är en imponerade resa och statistiken visar tydligt på de positiva effekterna av att IP-Only jobbat fokuserat och aktivt med sitt forum.

Markslöjd delar den ärofyllda andraplatsen med IP-only. Markslöjds forum har bidragit till bättre samarbete mellan flera olika team på företaget, och varje vecka tar en redaktör fram veckans bästa svar och visar upp internt. Arbetet med Forumet har hjälpt Markslöjd att kunna erbjuda betydligt kortare svarstider mot kunderna. Det har dessutom hjälpt företaget att komma närmre sina kunder.

Årets redaktör i Kundo

Utöver utmärkelserna för årets bästa Forum så utsågs även årets bästa redaktör i Kundo. Priset gick till Hanna Lindbom på Adlibris. Hanna är superuser i kundserviceteamet och jobbar stora delar av sin tid i Kundo. Hon är huvudredaktör för Adlibris svenska forum och sköter det brilliant. Hon ansvarar dessutom för att starta upp och förbereda alla nya inkorgar och chattflöden för hela Adlibris. Hanna utbildar och coachar sina kollegor, och säkerställer att alla vet hur de jobbar i Kundos produkter. En riktig kundservicehjälte helt enkelt! 

 

Vill ni ha tips på hur ni kan jobba smartare i era produkter från Kundo? Är ni inte redan kunder men intresserade av att höra mer? Kontakta er Success Manager eller boka en gratis demo på Kundo.se så ringer vi upp dig och berättar mer.

Boka en gratis demo 

 
 
 
2018-11-21 Adam Svensson
 
 
 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips, inspiration och nyheter kring kundservice!