1

On Demand: Effektivare dialog med Chattassistenten

2020-11-12 Björn Lilja
 
 

Se Kundos populära webbinar om Chattassistenten när det passar dig!

Både kunder och kundservice efterfrågar den snabbhet och tillgänglighet som en chatt erbjuder. Men chatt, precis som telefoni, kan också vara en resurskrävande kanal. Idag försöker många organisationer lösa den här utmaningen med hjälp av en chatbot.

Men en chatbot har fortfarande många tekniska utmaningar. Det finns också många fall där kundupplevelsen blir lidande när chatboten varken förstår att svara på kundens fråga eller guidar vidare till en mänsklig kontakt. Idag rapporterar bara 12% av konsumenter att de är nöjda med sin upplevlese av chatbotar.

I väntan på en mer mogen chatbot för kundservice har vi på Kundo därför valt en annan väg. Kundos chattassistent låter er dra nytta av det bästa från två världar - er chatt finns enkelt tillgänglig på hemsidan och den söker samtidigt svar i befintlig information på ett sätt som inte kompromissar med kundupplevelsen.

Under det här webbinariet får du både lära dig mer om chatbotarnas utmaningar och får en konkret demo av Kundos chattassistent.

Du kan också läsa mer om chattassistenten här.

 
 
 
2020-11-12 Björn Lilja
 
 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips, inspiration och nyheter kring kundservice!