Årsredovisningen bekräftar - fortsatt stark tillväxt hos Kundo

Gustav Tranback

Gustav Tranback

I tuffa tider som denna är det välbehövligt med lite positiv bekräftelse i form av strålande resultat. I och med årsredovisningens färdigställande kan vi konstatera att Kundo under det förlängda räkenskapsåret 2018/2019 uppnådde en nettoomsättning på 50 Mkr, vilket innebar en årlig tillväxt på cirka 40%. En glädjande siffra som vi tar med oss när vi fortsätter vår tillväxtresa.

2020 har varit ett minst sagt utmanande år. Både för den enskilda individen, företag och världen i stort. Vi på Kundo har självklart märkt av det också. Därför är det extra roligt att få det svart på vitt att vi som bolag växt en hel del det senaste året.

Nettoomsättning ökade med 40%

När Kundo nu färdigställt årsredovisningen för det förlängda räkenskapsåret 2018/2019 kan vi glädjas åt en kraftigt ökande försäljning. Med en nettoomsättning på 50 Mkr uppgår tillväxten på årsbasis till cirka 40%. Ytterligare en tydlig indikation på att Kundo är ett bolag på väg åt rätt håll och som uppskattas av kunderna.

Tryggt fundament i osäkra tider

I de osäkra tider som blivit en följd av den rådande pandemin känns det tryggt för så väl oss på Kundo som för våra kunder att vi kan visa på en fortsatt positiv utveckling. Med en kraftig tillväxt i ryggen känner vi oss trygga inför framtiden. Vi fortsätter att leverera med samma höga nivå som vi alltid gjort, både när det kommer till våra produkter och vår service.

Är du nyfiken på Kundo och våra produkter? Kontakta oss så berättar vi mer!