1 MIN LÄSNING

Kundo - ett av Sveriges 50 största SaaS-bolag

2020-09-11 Gustav Tranback
 
 

Den ledande nyhetssajten Breakit har kartlagt de 50 största SaaS-bolagen i Sverige och nu släppt rapporten. Vi är väldigt glada och stolta över att 2020 kvala in på plats 33 på listan. Med vår starka tillväxt klassar Breakit Kundo som ett bolag att räkna med framöver

SaaS, Software as a Service, innebär att mjukvara levereras som en prenumerationstjänst i molnet. Det är ett modernt sätt att köpa mjukvara som säkerställer löpande uppdateringar och hög driftsäkerhet.

I Breakits mastiga rapport har de noggrant kartlagt och analyserat de 50 största SaaS-bolagen i Sverige. Att vi på Kundo har den stora äran att finnas med på listan pekar tydligt på den starka tillväxt vi sett det gångna året och att framtiden ser mycket positiv ut.

– Det känns otroligt roligt att vara med på den här listan. För oss blir det ett erkännande och en indikation på att vi gör rätt, säger Kundos vd Rasmus Kjellman.

Breakit lyfter Kundos kraftiga tillväxt och expanderingen till Norge som några anledningar till att Kundo platsar på listan. Som vi tidigare kunde berätta pekar vår senaste årsredovisning på en stark tillväxt.

– Det känns roligt att bli uppmärksammade när man har gjort ett bra år. Vi vill att fler ska veta att vi är en aktör att räkna med inom digital kundservice och att vi är en av de ledande aktörerna på marknaden, fortsätter Rasmus Kjellman.

Vill du läsa hela rapporten hittar du den här. Det går även att anmäla sig till SaaS summit där rapporten kommer att dissekeras och utvecklas.

 
 
 
2020-09-11 Gustav Tranback
 
 
 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips, inspiration och nyheter kring kundservice!