Utmanaren Kundo tar nästa steg på tillväxtresan − värvar Sara Manding Holm som Chief Product Officer

Kundo

Kundo

Nu går SaaS-produktprofilen Sara Manding Holm från det framgångsrika multimiljonbolaget Mynewsdesk till den spännande utmanaren inom kundservicelösningar, Kundo. Hennes uppdrag är tydligt: att föra in en våg av innovation och nytänkande och göra Kundo till nästa stora framgångssaga. 

I maj i år tog Sofia Alexus över VD posten med siktet inställt på att driva på bolagets tillväxt markant.

Som en del av strategin att accelerera tillväxten och ta ny position på marknaden gör Kundo nu en avgörande rekrytering i Sara Manding Holm som ny Chief Product Officer (CPO). Sara kommer direkt från marknadsledande SaaS-bolaget MyNewsdesk där hon i sin roll som bolagets CPO varit med och lanserat MyNewsdesk senaste storsatsning på AI samt en rad avgörande produktlanseringar under de senaste fem åren.

− Vi ser Saras val att gå från en etablerat SaaS-jätte till en agil utmanare som ett bevis på Kundos attraktionskraft och stora potential. Tillsammans kommer vi att omdefiniera spelplanen och skapa en organisation som inte bara möter, utan överträffar, branschens förväntningar, säger Sofia Alexus, VD för Kundo.

Saras gedigna erfarenhet inom produkt, design och go to market kommer att vara avgörande för Kundo som nu satsar stort på att ta fram nästa generations AI-genererade produkter för kundtjänstmarknaden. Vi kommer nu kunna ta nästa steg i Kundos historia med målsättningen att pivotera bolaget och etablera vår position på marknaden som ett av Sveriges ledande bolag inom kundtjänstlösningar, fortsätter Sofia Alexus.

− Jag är förväntansfull över att ta steget in i Kundo-familjen som Chief Product Officer. Att arbeta med digitala kundtjänstlösningar är mer relevant och betydelsefullt än någonsin tidigare. Jag ser fram emot att leda och forma innovativa produkter som kommer att hjälpa företag att skapa enastående kundupplevelser och bygga starka, långvariga relationer med sina kunder. Tillsammans kommer vi att driva framtidens kundtjänst och förändra sättet företag engagerar sig med sina kunder, säger Sara Manding Holm.

I samband med att Sara tar rollen som ny CPO för Kundo lämnar nuvarande Head of Product och tillika grundare för Kundo Emil Stenström sin roll och Kundo för nya utmaningar

För mer information kontakta:
Sofia Alexus, VD
sofia.alexus@kundo.se 
073 105 31 43


Publicerad: 2023-11-22